Falenderoji ziliqaret e tu 52 Zilia e vellezerve

Falenderoji ziliqaret e tu
Zilia e vellezerve
Zilia ka efekte te prekshme qe e vrasin moralin.
Zilia e vret moralin.
Ajo cenon intelektualitetit.
Ne kemi rastin e Jusufit.
Vellezerit e Jusufit e percane dashurine nga zilia.
Kalimi i limiteve te kuqe ben qe te kalohet morali, etika, dhe njerezorja.

http://radio1.al