Burhan Fili Imam – Isa HOXHA

http://radio1.al
Hoxhe Vehbi Ismaili
Prejardhja e Imam Isa HOXHA.
Ku i mori dijet e para.
Rrugetimi i tij per ne Amerike.
Elementi fetar dhe atdhetar qe e shoqeroi ate.
Njohja dhe bashkejetesa me Sali Efendine.
Momenti i fillimit te dijes, per kete kolos te dijes shqiptare.
Modestia dhe paraqitja e tij.
Ndihmesa e Imam Isa HOXHA ndaj shqiptar ne SHBA.
Komuniteti Musliman i shqiptareve ne Shba dhe hapja e revistes “Thirja Islame”.
Mesues dhe mentor shpirteror i shqiptareve te Amerikes.
Histori te treguara nga jeta e tij.
Kthimi ne vitin 1991 ne atdheun meme dhe kontributi i tyre monetar ne luften e Kosoves.
Patriotizmi dhe fetarizmi i tij.
Kujdesi per organizimin e komunitetin musliman ne Amerike.
Modestia dhe mesimet e tij, qe i la pas mes studenteve dhe njerezve qe e rrethonin.

Imam Isa HOXHA, Yll shqiptar ne qiellin Islam