Sipas Meje 113 Cfare e shtyn nje njeri te vrase

Sipas meje nga Edmond Arizaj
Çdo të hëne të mërkurë dhe të premte
Ne Radio 1 93.2 Fm
Sa vlen një jetë?!
Në këtë takim tonin të radhës, kam vendosur të flas për një nga enigmat më të mëdha, e cila më ka shqetësuar prej disa kohësh, një pyetje që më trondit, sepse nuk arrij dot t’i jap një përgjigje shteruese, pavarësisht librave të lexuar, emisioneve shkencorë të shikuara dhe psikologëve të konsultuar. Çfarë e shtyn një të ri të vrasë me gjakftohtësi? Mos mendoni se është një pyetje rastësore, e ardhur ashtu duke ndenjur. Jo, jo!
http://radio1.al